banner249

Büyükşehir Avni Anıl’ı eserleriyle andı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, besteleriyle hafızalara kazınan ünlü bestekar Avni Anıl’ı eserleriyle andı.

Büyükşehir Avni Anıl’ı eserleriyle andı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, besteleriyle Türk Sanat Müziği’nde önemli bir yere sahip olan ünlü bestekar Avni Anıl’ı unutmadı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 2008 yılında yaşamını yitiren Avni Anıl şarkılarının seslendirildiği programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı TSM Koordinatörü Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği, solist Fatih Saner’in Avni Anıl şarkılarını seslendirdiği Türk Sanat Müziği konser programına katılanlar unutulmaz zaman geçirdi.

Musiki dostlarına teşekkür

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, Avni Anıl’ı böylesine güzel bir etkinlikle anmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Değirmenci, “Siz musiki dostları olduğu sürece, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarımızda sizlerle beraber olmaya devam edecek. Bu akşamın hazırlanmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey olmak üzere, herkese hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER