banner249

Büyük heyecanın startını Başkan Doğan verdi

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışları’nda yarışacak olan araçlar, Denizli’de şehir turu yaptı. Kortej geçişi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın startı ile başladı. Başkan Doğan, tüm Denizlilileri heyecan dolu yarışa davet etti.

Büyük heyecanın startını Başkan Doğan verdi
banner240

MERKEZEFENDİ BASIN BÜROSU
Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışları, Merkezefendi Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 27 Nisan ve 28 Nisan’da Göveçlik mevkiindeki, Türkiye’nin en güvenilir pistinde yapılacak olan yarışların kortej geçişi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın startı ile başladı. Bayramyeri’nden kalkan Off-Road araçları, siren ve korna çalarak Denizli’nin caddelerinde, 27 Nisan ve 28 Nisan’da gerçekleştirilecek olan yarışlara vatandaşları davet etti. Kortej geçişi Off-Road pistinde son buldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizin ev sahipliğinde Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışması’nın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğiz.  Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun en gözde kulüplerinden olan DENDOFF’un organizatörlüğündeki bu yarışa 30’u aşkın aracımız ve 70’e yakın sporcumuz katılacak. Hatta bu sene bir de İtalyan yarışmacımız var. Bizler de çok heyecanlıyız. Yarışlarımız. Türkiye’nin en güvenilir ve en uzun pisti olan Göveçlik pistimizde gerçekleşecek. Seyir keyfi yüksek, heyecan dolu, adrenalin dolu bir yarış olacak. Ben buradan bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlili hemşerilerimi, Off-Road ve adrenalin tutkunlarını,  herkesi heyecan dolu bu yarışa bekliyorum” dedi.

Başkan Doğan, Denizlili yarışmacılardan 1.lik beklediğini belirterek, “Bugün hem Off-Road tanıtımını hem de birlik ve beraberlik anlamında bir kortej gerçekleşti. 2 gün önce de bir basın açıklaması oldu. Yarışmacılarımıza başarılar demek istiyorum. Denizli yarışmacılarımızdan da bu sene birincilik bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışları’nın Mukavemet Etabı 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.30’da, Seyirci Etabı ise 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER