banner249

Burdur valisi, Çal’da

Denizli’nin Çal ilçesinde 2005-2007 yılları arasında kaymakamlık yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, 11 yıl sonra Çal’a gelerek dostlarıyla hasret giderdi.

Burdur valisi, Çal’da
banner240

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ile bazı esnafları ziyaret eden Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ağırlayan Başkan Fethi Akcan, “Çal’da başarılı çalışmalarda bulunmuş ve hala ismi saygıyla anılan valimize, Çal’a yaptığı ziyaret için teşekkür ediyorum. Hasan Şıldak, Çal’a damga vurmuş, vatandaşların kalbinde büyük sevgi kazanmış bir isimdir” dedi.

BAŞKAN AKCAN’I KUTLADI

Burdur Valisi Şıldak, 11 yıldır Çal’a gelmediğini söyleyerek, “Çal gittiğimde güzeldi. Şimdi daha güzel olmuş. Nüfusu azalmış. Dostlarım yaşlanmış. Başkanın tersine göç için yaptığı çalışmaları ve çabalarını taktir ediyorum. Seracılık, Burdur bölgesinde oldukça iyi durumda. Çal’da seracılığı başlattığı için başkanı kutluyorum. Birlikte görev yaptığımız muhtarlarımızı hala isim isim bilirim. Çal’ı unutmak mümkün değil. Her zaman hatırladığım bir yer. En çok Çal Garası üzümünü özlüyorum” dedi.

AKCAN, ÇAL GARASI ATKISI VERDİ

Başkan Akcan, Vali Şıldak’a Çal üzümü, Çal bamyası gibi çeşitli hediyeler verdi. Çal Belediyespor’un ‘Çal Garası’ yazılı atkısını da Vali Şıldak’a veren Akcan, “Bu sezon Çal Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e çıkacaktır. Bunun için çalışıyoruz. Gelecek sezon Burdur takımları ile maç yapacağız” dedi. Şıldak, Çal Garası atkısını çok şık bulduğunu ve havaların soğumasıyla boynuna takacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER