banner249

Başkan Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını döktüğünü söyledi.

Başkan Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin şanlı tarihinde nice kahramanlık destanları yaşandığını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türk milleti öyle kahraman bir millettir ki, vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan canını ortaya koymuş, milli ve manevi değerleri uğruna 'Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz' onurunu yaşamak için mücadele etmiştir" dedi.

Türk milletinin dün olduğu gibi bugün de kendisine yönelen tüm tehditlere karşı mücadele ettiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Türk milleti var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine, canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını dökmüştür. Vatanını ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan kadim milletimiz, birlik ve beraberliğini tehdit eden şer odakları ile dün olduğu gibi bugün de mücadele etmeye devam etmektedir.

Türk milletinin sahip olduğu milli ve manevi tüm değerlerini, kahraman şehit ve gazilerine borçlu olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Bu vesileyle mukaddes vatanımızı kanlarıyla sulayan tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER