banner249

Başkan Zolan: "Ortak paydamız Denizli"

1876 yılından beri Denizli'ye hizmet veren belediye teşkilatının 142. kuruluş yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu şehir hepimizin, bu şehre taş taş üzerine konduysa bu geleceğe konmuş bir taştır. Kimin koyduğundan ziyade konan taşların güzelliğini yaşamak gerekir. Farklı düşünceler olabilir ama bizim ortak paydamız Denizli" dedi.

Başkan Zolan: "Ortak paydamız Denizli"
banner240

Denizli'de, belediye teşkilatının kuruluşunun 142. yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Anemon Otel'de düzenlenen programa, Denizli Valisi Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu ve Ali Marım ile kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kentin iş ve siyaset dünyası ile çok sayıda bürokrat katıldı. Programda, Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'ın konukları kapıda karşılamasının ardından Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi sunuldu.

"1.020.0000 insanımıza hizmet eder hale geldik"

Başkan Osman Zolan, 142 yıl önce belediye teşkilatına ilk adım atıldığı günden bugüne kadar Denizli'de hep taş taş üstüne konduğunu ifade ederek, bugüne dek görev almış tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: " 2014 yılından itibaren Denizlimizde sadece kent merkezinde değil tüm il sınırlarında yaşayan 1 milyon 20 bin insanımıza hizmet eder hale geldik. Birçok güzellikleri hep beraber ortaya çıkardık. Milletimizin emanetine sahip çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Bu güzellikler, ilk günden bugüne kadar milletimizin kararlarıyla emanet ettikleri başkanları ve meclis üyeleri sayesindedir" dedi.

"Bir şehirde altyapı yoksa üstte ne yapsanız faydası yoktur"

Yerel yönetimlerin, yerinde yönetim anlayışı ile pek çok hizmeti barındırdığını ve sorunu çözdüğünü ifade eden Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir ile birlikte ilçelerimizde uzun yıllardır bekleyen ve çözülemeyen birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Öncelikle altyapıya önem verdik. Eğer bir şehirde altyapı yoksa üstte ne yapsanız faydası yoktur. Önce altyapı sonrasında üste ne yapsanız yakışır. Günlük veya anlık çözümler bizi çok uzağa götürmez düşüncesi ile altyapıya çok fazla önem verdik. Büyükşehir olduktan sonra altyapı içme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu uç uca eklediğimizde toplam 5 bin kilometre hat yapmışız. Buradan Çin’e kadar uzanan bir hat" diye konuştu.

"Birlikte başaralım birlikte Denizlimizi daha güzele götürelim"

Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü; "Şükürler olsun bugün Denizli belediyecilik anlamında birçok güzelliklerin yapıldığı bir şehir. Bu şehir hepimizin, bu şehre taş taş üzerine konduysa bu geleceğe konmuş bir taştır. Kimin koyduğundan ziyade konan taşların güzelliğini yaşamak gerekir. Sonuçta ortak paydamız Denizli. Farklı düşünceler olabilir ama bizim ortak paydamız Denizli. Tabii ki tercihlerimiz olacak, başka önceliklerimiz olacak ama hiçbir zaman kardeş olduğumuzu, aynı şehirde yaşadığımızı unutmadan birlik ve beraberlik içinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Dünya durdukça belediyemiz dursun ve güzel hizmetlerin altına hep birlikte imza atalım. Birlikte başaralım birlikte Denizlimizi daha güzele götürelim."

Vali Karahan, Denizli sevdasına dikkat çekti

Denizli Valisi Hasan Karahan ise konuşmasında, Denizli’de tüm paydaşlar arasında yer alan uyum ile birliktelik ve Denizli sevdasının öne çıktığını ifade etti. Vali Karahan, "Denizli’de bir uyum var, birliktelik, ortak aşk, ortak sevgi var; o Denizli sevdası. Biz de Denizli sevdası ile hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz, çalışıyoruz. Allah hepimize güç kuvvet versin" diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan, önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu ve Ali Marım’a günün anısına Denizli horozu figürü bulunan plaket takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER