banner249

Başkan Zolan, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Sude Naz Küçükkahveci'ye devretti.

Başkan Zolan, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri ile Saadet Erikoğlu İlkokulu ve Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın da eşlik etti. Başkan Zolan, ziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Sude Naz Küçükkahveci'ye devretti. Başkanlık makamına oturan Küçükkahveci, 23 Nisan'ı bayram ilan eden Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara verdiği önemi gösterdiğini belirterek, "Ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının bayramını şimdiden kutluyorum. Denizli'deki tüm çocukları temsilen siz değerli başkanımın koltuğuna vekaleten oturmaktan onur duyuyorum" dedi.

"TBMM yoksa demokrasiden bahsetmek mümkün değil"

Çocuklarla bir süre sohbet ederek isteklerini dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koltuğunu geleceğin mimarlarına emanet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. TBMM'nin kuruluşunu ve önemini anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "TBMM yoksa demokrasiden bahsetmek mümkün değil. TBMM kurulduğu gündeki ruhla ülkemize hizmet etmeye devam edecektir. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. İnşallah bayramınızın 100. yılını da hep birlikte kutlayalım" diyerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan, ziyaretin sonunda çocuklara boyama kalemi, resim defteri, satranç takımı, kalemlik ve çanta hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER