banner249

Başkan Zolan ’’kazanan Denizli olsun’’

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte kullanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kazanan Denizlimiz olsun, kazanan Denizli'deki vatandaşlarımız olsun" dedi.

Başkan Zolan ’’kazanan Denizli olsun’’
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Hayırseverler Ortaokulu'ndaki 2077 numaralı sandıkta kullandı. Okulda vatandaşlarla selamlaşıp bir süre sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, 2077 numaralı sandıkta kuyruğa girerek bir süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçimin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "Vatandaşlarımız 5 yıl boyunca kendisine hizmet edecek, dertlerine çare bulacak, taleplerini yerine getirecek Denizlimizi daha ileri götürecek büyükşehir, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlarını seçiyor. Bugüne kadar güzel bir şekilde seçim çalışmaları yapıldı. Herkes yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Şimdi artık bugün son söz vatandaşımızda. Vatandaşımız ne derse başımızın tacıdır" dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN  KARARINI BAŞIMIZIN TACI YAPARIZ

Bugüne kadar Denizli'de çok güzel hizmetler ve gönüller yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Nasip olursa aynı şekilde yürüyüşüme devam edeceğimizi düşünüyoruz. Tabi ki vatandaşımızın vereceği her türlü karara saygılıyız, bu kararı başımızın tacı yaparız. Denizlimize insanlarımıza ülkemize herkese hayırlı olsun. Bu seçim sonucu da 5 yıl boyunca güzel hizmetler yapılmayı nasip etsin inşallah" dedi. Sandıktan çıkacak sonuçların Denizli ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Zolan, "İnşallah kazanan Denizlimiz olsun, kazanan Denizli'de yaşayan vatandaşlarımız olsun" dedi. Berrin Zolan ise, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade ederek, "İnşallah hayırlı olur. Sandıktan çıkacak sonuçlar milletimizin kararı doğrultusunda şehrimize, Türkiye'ye ve ailemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER