banner249

Başkan Zolan "Gençlik Demek Hazine Demektir"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 7.’si gerçekleştirilen Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası başladı. Gençlerin bir ülkenin geleceğini oluşturduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gençlik demek hazine demektir" dedi.

Başkan Zolan "Gençlik Demek Hazine Demektir"
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl

7.’si gerçekleştirilen Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası başladı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, davetliler ve öğrenciler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, liseler arası münazara turnuvasının 7.'sini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, her projelerinde gençlerden desteklerini esirgemeyen Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.

“GENÇLİK DEMEK HAZİNE DEMEKTİR”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kent Konseyi çatısı altında gençler, kadınlar, engelliler ve çocuklarla ilgili faaliyet yürüten meclislerin önemli projeler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, "Gençlik Meclisimizin yapmış olduğu projelere de destek olmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Gençlerin bir ülkenin geleceğini oluşturduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Gençlik demek hazine demektir. Gençlerimizin donanımını artırmak ve daha özgüvenli olma noktasında katkı sağlamak için Gençlik Meclisimiz bu turnuvayı gerçekleştiriyor. Burada fikirler yarışacak, gönüller bir olacak. Münazaranın sizlere çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu. Turnuvada il merkezi ve ilçelerden gelen toplam 40 takım yarışacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER