banner249

Başkan Zolan "Engellilerimize sahip çıkmak  hepimizin ortak sorumluluğudur’’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, engellilere sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.

Başkan Zolan "Engellilerimize sahip çıkmak  hepimizin ortak sorumluluğudur’’
banner240

Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek ve hayatlarını başkalarına muhtaç olmadan sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti. Engellilerin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermelerinin toplumu daha da güçlendireceğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Engellilerimize sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu düşünce ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisimizle işbirliği içinde, çağdaş toplum anlayışının bir parçası olarak gördüğümüz kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye, sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesilelerle tüm engellilerimizin anlamlı gününü tebrik ediyor, her birine ve vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER