banner249

Başkan Zolan ‘’ Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” ifadelerini’’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların kardeşlik, hoşgörü, sevgi, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirten Başkan Zolan, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.

Başkan Zolan ‘’ Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” ifadelerini’’
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, bayramların pek çok güzel duyguyu içerisinde barındırdığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Ramazan Bayramı, kardeşliğin, hoşgörünün, sevginin, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerimizdendir. Bu bayram, herkesin birbirine sevgi ve hoşgörü ile baktığı, paylaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği anları yaşamalıyız. Bu özel günleri çok iyi değerlendirerek dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. Akraba, dost, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini alıp, bayram sevincini doyasıya yaşamalıyız."

Ramazan ayında yaşanan manevi dünyanın artarak devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, "Bugün, bu mübarek günleri huzur ve güven içinde idrak edebiliyorsak bunu, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Vatanı ve milleti için kanını döken tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diler, Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER