banner249

Başkan Zolan'dan Denizli'ye yeni sanayi sitesi ve yeni bir üniversite

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı "Yeni Sanayi Sitesi" ve "Yeni Üniversite" projesi vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı.

Başkan Zolan'dan Denizli'ye yeni sanayi sitesi ve yeni bir üniversite
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın görkemli bir toplantı ile yeni dönemde Denizli'ye kazandırmayı planladığı 258 Vizyon Projenin yankıları sürüyor. "Sen ben yok önce Denizli" sloganıyla duyurulan projeler arasında bulunan "Yeni Sanayi Sitesi" ve "Yeni Üniversite" projeleri vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı. Denizli'nin bir üniversite şehri olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) kampüsünün çok büyüdüğünü, bölgede artık yeni yapılacak bina yeri kalmadığını ifade etti. Zolan, "Üniversitemizin kalitesi çok iyi, her geçen gün de artıyor. Ancak artık fiziki olarak büyüme şansı kalmadı. Yeni dönemde Denizlimize yeni bir üniversite kazandıralım istiyoruz. Bunun için de bir kaç alternatif yer hazırlandı. Allah'ın izniyle PAÜ'den sonra ikinci bir üniversitemiz olacak" dedi.

Yani sanayi alanının projesi tamam

Sanayi ve ticaret kenti Denizli'nin yeni bir sanayi alanına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni ve daha büyük bir sanayi alanını Denizlimize kazandıracağız. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla ve milletvekillerimizle bu işin takipçisi olacağız. Yeni sanayi alanımızın planı ve projesi bitti, 1/25.000'lik planımızda da belirledik" dedi. Mevcut sanayi alanlarının bulunduğu bölgede işyerlerinin artık yetmediğini ve küçük geldiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni sanayi alanımızı Denizlimize kazandıracağız. Sanayicilerimiz esnafımız daha büyük alanlarda işlerini yapacaklar. Denizlimiz kazanmaya ve güzelleşmeye devam edecek. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER