banner249

Başkan Zolan'a Genç Askon'dan Ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Başkan Zolan'a Genç Askon'dan Ziyaret
banner240

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Başkan Osman Zolan’a yoğun programları arasında kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti. Çakır, “Genç ASKON Denizli Şubesi olarak 4 aydır Denizlimize hizmet etmekteyiz. Gençlerin yer aldığı bir sivil toplum kuruluşuyuz. Sizlerin de desteğini almak için buradayız, bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Osman Zolan,"Allahım görevinizi hayırlı ve başarılı eylesin. Gençlerin sivil toplum kuruluşlarında olması hele iş dünyasında yer alan ASKON’un gençlik kanadının ilk defa oluşmuş olması çok önemli" dedi.

" SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ "

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bir kurumun, şehrin ve ülkenin gençliği varsa hele nitelikli, yetişmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, sevdalı, değerlerine bağlı bir gençliği varsa, o ülkenin, şehrin geleceği emin ellerdedir. Sizleri gördüğümüzde içimiz rahatlıyor, gelecekten emin oluyoruz. Hem iş dünyasında üreterek şehrimizi, ülkemizi ileri götürüp, hem de sivil toplum kuruluşu olarak şehrimize, ülkemize sahip çıkarak sosyal anlamda faaliyetlerde bulunma noktasında varız dediniz. Pırıl pırıl gençlersiniz, sizlerle gurur duyuyoruz. Allahım yolunuzu açık etsin"  dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER