banner249

Başkan Tefenlili: ‘‘Yeni görevler hayırlı olsun’’

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Politika Kurulları kararını değerlendirdi. Başkan Tefenlili, Nihat Zeybekci’nin Ekonomi Politikaları Kurulu’na, Sema Ramazanoğlu’nun Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’na, Mehmet Karabay’ın Yerel Yönetim Politikaları Kurulu'na atanmasının ülkemiz için bir fırsat olduğunu belirtti.

Başkan Tefenlili: ‘‘Yeni görevler hayırlı olsun’’
banner240

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 2018/196 sayılı karar Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre 9 ayrı kurula 72 atama yapıldı. Atamalarda, 61. 62. 63. ve 65. dönem hükümetlerinde Ekonomi Bakanlığı görevini yapan Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu’na, 64. dönem hükümetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapan Sema Ramazanoğlu Sağlık ve Gıda Kurulu’na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevini yapan Mehmet Karabay da Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na atandı.

Atamaları değerlendiren Platform Dönem Sözcüsü ve DTB Başkanı İbrahim Tefenlili atanan isimlerin geçmişte önemli görevleri başarıyla yerine getirdiğini, bundan sonraki süreçte de tecrübeleriyle ve bilgi birikimleriyle yine başarılı olacaklarını söyledi.

Platform Dönem Sözcüsü ve DTB Başkan Tefenlili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Geçmiş dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu’nun ve Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Karabay’ın Politika Kurulları’na atanmalarını sevinçle karşıladık. Geçmiş dönemlerde önemli görevleri üstlenmiş, üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getirmiş bu isimler tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle yeni dönemde de başarılı olacaklardır. Yapılan atamaların ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Sayın Nihat Zeybekci’ye, Sayın Sema Ramazanoğlu’na ve Sayın Mehmet Karabay’a Politika Kurulları’ndaki görevlerinde üstün başarılar diliyoruz”

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER