banner249

Başkan tatar: “Tek başarı kriteri şampiyonluk”

Denizli Süper Amatör Lig’in lideri Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar, “Bu takım geçen sezon düştü, sorumluluğu aldım. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak boynumuzun borcu” dedi.

Başkan tatar: “Tek başarı kriteri şampiyonluk”
banner240

9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alan 35 gol atıp kalesinde 5 gol görürken Çal Belediyespor 23 puanla zirvede yer alıyor. Honaz Starspor deplasmanında hafta sonu 2-0’lık net bir galibiyet alan Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, “Kardeş kulübümüz Honaz Starspor’u kutluyorum. Bize karşı iyi oynadılar. Çok zorlandık. İyi bir takımları var. Honaz’da bizi yalnız bırakmayan Çallılar’a teşekkür ediyorum. Galibiyette önemli rol oynadılar” dedi.

Tatar, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Bölgesel Amatör Ligi’nden düştük, sorumluluk alıp istifa ettim, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın ısrarıyla geri dönmek zorunda kaldım. Gerek camiamıza gerek Başkan Fethi Akcan’a şampiyonluk sözü vererek yeni sezona başladık. Sezona talihsiz iki beraberlik ile başladık. Takım daha sonra sistemi oturttu, ideal kadroyu yakaladı ve galibiyet serisini başlattı.”

Başkan Tatar, sezonu ikinci sırada tamamlamalarının bile başarı olmayacağını sözlerine ekledi.  Çal Belediyespor, hafta sonu sahasında Kalınkoz ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER