banner249

Başkan Özbaş’tan tüm Denizli halkına davet

Sarayköy Belediyesi ilçeler arasında bir ilki gerçekleştirdi, geçmiş ile günümüzü bir araya getiren açık hava sineması düzenledi. Kâğıttan yapılan külahların içerisine çekirdekler konuldu, yanına bir de gazozla vatandaşlara ikram edilerek Hababam Sınıfı izlendi. İlçe halkına verdiği bir sözü daha yerine getirmekten gurur duyduğunu belirten Başkan Özbaş, tüm Denizli halkını nostalji havası esen açık hava sinemasına davet etti.

Başkan Özbaş’tan tüm Denizli halkına davet
banner240

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi hizmete girdiği günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın birçok sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı Kültür Merkezi’nin proje halindeyken ilçe halkına tanıttığı sırada, “yazlık sinema da gelecek” sözü gerçek olduk.

Şehit Hüseyin Kuş Parkı ile bütünleşen Kültür Merkezi’nin yan duvarında bulunan led ekranın yapımı tamamlandı ve yazıklı sinema çalışmaları başladı.

Denizli ilçeleri arasında ilk defa gerçekleştirilen Yazlık Sinema Günleri etkinliğini Sarayköy Belediyesi düzenledi. Hüseyin Kuş Parkı bahçesinde Kültür Merkezi’nin led ekranına karşı eski zamanları hatırlatacak şekilde bir çalışma yapıldı. Tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi kağıttan yapılan külahlara çekirdekler konuldu, yanında da gazoz ikram edildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti Meclis Üyesi Engin Gültekin ve Sarayköylülerin katıldığı Yazlık Sinema Günleri etkinliğinde Hababam Sınıfı izlendi.

TÜM DENİZLİ HALKINA DAVET
Bundan böyle her hafta Çarşamba ve Cuma günleri “Yazlık Sinema Günleri” etkinliğinin devam edeceğini belirten Başkan Özbaş, tüm Denizli halkını nostalji havası yaşatan açık hava sinemasına davet etti.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Özbaş, “ Kültür Merkezimiz sinemasıyla, tiyatro salonlarıyla, nikah salonuyla, kafeteryasıyla, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte açtığımız kurslarımızla, kütüphanesiyle, fuayesiyle birçok kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizi gerçekleştirdiğimiz yer.  Kültür Merkezimizin projesini oluştururken eski günlerde olduğu gibi ‘yazlık sinemada yapalım’ dedik ve led ekranımızı da tanıtmıştık. Yapılan çalışmaların ardından led ekranımızın Kültür Merkezimize montajlama işlemi tamamlandı. Sarayköy halkımıza sözümüz olan açık hava sinemamızı bugün itibariyle Yeşil Çam’ın en önemli eserlerinden Hababam Sınıfı ile başlattık. Bu etkinlik beni de çok heyecanlandırdı. Eski günler gözümde bir kez daha canlandı. Yeni neslimize yazlık sinema duygusunu tekrar yaşatmanın mutluluğunu yaşadık. Bir hayalimizi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşarken yüzümüzde tebessüm oluşturan, hayatımıza anı bırakacak etkinliklerimizi Sarayköylü hemşehrilerimizle yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

BAŞKAN AMCA MAKİNİST OLDU
Etkinlik sonunda küçük bir çocuğun ricası üzerine Başkan Özbaş, park içindeki oyuncak trenin makinisti oldu, ardına oturan çocukları park içerisinde gezdirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER