banner249

Başkan Özbaş damadı terletti

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Mehmet Onur Akdağ ve Zeynep Güngör’ün nikahını kıydı. Başkan Özbaş, sorduğu sorularla damat Akdağ’ı terletti, nikaha katılan misafirleri ise kahkahaya boğdu.

Başkan Özbaş damadı terletti
banner240

Sarayköy’e Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın çabalarıyla kazandırılan Kültür Merkezi’nde kıyılan ilk nikah Mehmet Onur Akdağ ile Zeynep Güngör çiftçinin oldu.

Çiftin nikahını ise Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş kıydı. Başkan’ın esprileri ve sıcak tavrı nikaha renk kattı.

Başkan Özbaş’ın, damat Akdağ’a sorduğu sorular davetlileri kahkahaya boğarken, damat Mehmet Onur Akdağ’ı boncuk boncuk terletti.

Başkan Özbaş, damat Akdağ’a ilk olarak ilk eşiyle tanıştıkları günü sordu, ardından da şarkı söylemesini istedi. Mustafa Ceceli’nin “İyi ki hayatımdasın” şarkısını söyleyen Akdağ’ın performansını davetlilerin oyuna sunan Başkan Özbaş, alkış az olunca Damat Bey’den bu kez şiir okumasını istedi.

Damat Akdağ, eşi için “Şekersiz çay gibiydim. Sonra sen geldin, çayıma şeker. Yüreğime ilaç oldun. Hoş geldin iyi ki geldin hep bende kal sevgilim” dizelerinden oluşan şiiri okudu, büyük alkış aldı. Böylelikle de Başkan Özbaş’ın zorlu sınavından geçmiş oldu.

Başkan Özbaş, önce gelin Zeynep Güngör’e yöneltti soruyu ve “Evet” yanıtını aldı. Ardından damat Akdağ’a, “Bu senin ilk ‘evet’in olacak. Çok manidar olsun, 3 kez sesini yükselterek söyle ki; herkes duysun” dedi.

Damat Akdağ, 3 defa yüksek sesle “Evet” dedi.

“Evet” yanıtlarıyla Başkan Özbaş ve davetliler için son derece eğlenceli, damat için ise bir o kadar zorlu geçen nikah merasimi tamamlanmış oldu.

Başkan Özbaş, “Aynı bugün olduğu gibi yüzlerinde gülümseme, kalplerinizde sevginiz, muhabbetiniz hiç eksilmesin her zaman artsın. Zor zamanlarda aynı bugün ki gibi dayanışmayla zorluğun üstesinden gelin. Bu nikah akdinin hem Güngör hem de Akdağ ailelerine hayırlı olmasını diliyor, tebrik ediyorum” diyerek, çiftleri kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER