banner249

Başkan Örki anneleri unutmadı

Anneler Günü dolayısıyla huzur evine giden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, annelere çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Örki, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizlere hizmet insanlığa, tüm topluma hizmet ve bir vefa borcudur” dedi.

Başkan Örki anneleri unutmadı
banner240

Güler yüzlü insanların yaşadığı mutlu ve huzurlu bir kenti oluşturabilmek için annelerin önemini  her zaman dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anneler Günü nedeniyle özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Örki, bu özel günde Denizli Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlı kadınların gönüllerini aldı. Annelerin ellerini öperek Anneler Günü'nü kutlaya Başkan Örki, karanfil ve özel hediyeler takdim ederek yaşlıların yüzlerini güldürdü. Başkan Örki’ye Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi de eşlik etti. Her bir anneyi selamlayan Başkan Örki, ardından tüm kadınlar ile birlikte sohbet etti.

“ANNELERE HİZMET İNSANLIĞA HİZMETTİR”

Annelerin bir toplum için çok değerli olduğunun altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Örki, “Bizim her zaman ilk amacımız ve vaadimiz mutlu insanların yaşadığı bir kenti oluşturabilmektir. Mutlu bir kenti, toplumu oluşturabilmek için ise mutlu aileler olmalıdır. Ailenin mutlu olması da siz değerli annelerden geçer. Çünkü sizler gelecek nesilleri yetiştiriyor, onların mutluluk ve huzurlarına yön veriyorsunuz. Bu nedenle sizlere verdiğiniz karşılıksız emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizlere hizmet insanlığa, tüm topluma hizmet ve bir vefa borcudur. Annelerimizin her talebine gücümüzün yettiği kadar karşılamaya hazırız" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER