banner249

Başkan Gürlesin’le halk günü 4 şubat’ta

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 4 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Halkımızın sorunlarına çözüm bulmak önceliğimiz. Halkımızın sorunlarını yüz yüze dinleyerek çözüm bulduğumuz halk günlerimizin Şubat toplantısı 4 Şubat 2019 günü gerçekleşecek. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Başkan Gürlesin’le halk günü 4 şubat’ta
banner240

Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle, halktan biri olarak, halkın içinde bir başkan olarak her zaman şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Pamukkale halkının derdine derman olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in 2019 yılının ikinci halk günü toplantısının toplantısı 4 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’de bulunan ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek olan buluşma saat 10.00’da başlayacak.

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

 “Her zaman halkımızın derdine ortak olarak, dertlerine çözüm bulduk” diyen Başkan Gürlesin, “Halkımızın gönlüne dokunduk. Bundan dolayı mutluyuz. Sosyal belediyecilikte öncü bir belediye olarak geleneksel hale gelen halk günleri ile de ilkleri gerçekleştirdik. Denizli’de ilk defa halk günlerinde İŞKUR görevlilerinde hazır bulunduğu toplantıya iş için vatandaş, iş sorununa çözüm bularak ayrılıyor. İŞKUR temsilcilerinin hazır bulunduğu halk gününde, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz deyip, her zaman vatandaşlarımızın derdine derman olduk. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın Şubat ayı toplantısı 4 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan ana hizmet binamızdaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı halk günü toplantımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER