banner249

Başkan Gürlesin: “Denizli’ye kalıcı eserler bıraktık” 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görev aldığı 2014 yılından bu yana yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. “2014 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi’nde kurucu başkan olarak geleceğe eserler bıraktık” diyen Başkan Gürlesin, “Halkımızın emaneti olan görevimizi devrettikten sonra da yine aynı azim ve kararlılıkla başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin emrinde olacağım ve çalışacağım” dedi.

Başkan Gürlesin: “Denizli’ye kalıcı eserler bıraktık” 
banner240

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla 2014 yılında kurulan Pamukkale ilçesinin kurucu belediye başkanı Hüseyin Gürlesin, basın  mensupları ile bir araya geldi. Pamuk Kafe Üniversite’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Başkan Gürlesin’i  başkan yardımcıları, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı  Uğur Gökbel, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, Pamukkale Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Alparslan Albay, Ak Parti İlçe yürütme kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.

“HER ZAMAN GURUR DUYDUM”

“Türkiye’yi medeni ülkeler seviyesine getirmeyi amaçlayarak 2002 yılında liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’nin Denizli’deki kurucularından biriyim. Bununla da her zaman onur ve gurur duydum” diyen Başkan Gürlesin, “2014 yılında aday adayı olmadığım halde partim bana ‘Pamukkale Belediye Başkanlığı’ görevini verdi. Halkımızın desteği ile Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkalemizin kurucu belediye başkanı olmak nasip oldu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerin hemen ardından mazbatayı aldığımız günden itibaren şahsım, belediye başkan yardımcılarım, meclis üyelerim, birim müdürlerim, belediye personellerim, partimizin tüm mensupları ile birlikte Pamukkale için çalışmaya başladık. Biz ‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık olacak’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, kimsenin aklına bile getirmeyi cesaret edemeyeceği birçok ilklere imza attık. Bugün 350 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye’deki 27 ilden daha fazla insanın yaşadığı Pamukkale’yi daha yaşanabilir hale getirmek için vizyon projelerimizi birer birer hayata geçirdik.  68 mahallede yaşayan tüm vatandaşlarımıza önceliklerine göre hizmet götürmenin de onurunu yaşıyorum. ” dedi.

“GELECEĞE ESERLER BIRAKIYORUZ”

Pamukkale’de geride kalan 5 yılda sağlıktan eğitime, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, tarımdan turizme, üst yapıdan çevre projelerine, spordan gençliğe kadar birçok çalışmayla halkımızın gönlüne girecek çalışmalara imza attıklarını anımsatan Başkan Gürlesin, “Tek hedefimiz kalıcı eserleri geleceğe bırakmak idi.  Dokuzkavaklar’daki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, Karahayıt ve Cumhuriyet Mahalleleri’ndeki 112 Acil ve ASM’ler halkımıza hizmet vermeye başladı.  Turizm bölgesinde Karahayıt Kent Ormanı başta olmak üzere 15 kilometre bisiklet yolu, yürüyüş yolları ve Kocaçukur’un işletimi Pamukkale Belediyesine kazandırılması ve EHHTA  (Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği) üyeliği gibi ciddi turizm yatırımlarımız oldu. ‘Uluslararası Spor Oyunları’,  ‘Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’, ‘Gastro Pamukkale’, ‘2. Uluslararası Termal Sağlık Zirvesi’, ‘Vosvos Festivali’ gibi Pamukkale’yi daha tanınır hale getiren projeler ile birlikte ‘Sosyal Market’, ‘Evde Bakım’, ‘Evde Temizlik’, ‘Cami Temizliği’, ‘Hoş Geldin Bebek’, ‘Evlilik Seti’ gibi projelerin aynı anda yapılmasıyla Türkiye’de örnek belediyelerden olduk. Engelliler ve gençlere yönelik projelerle Pamukkale’de yaşayan her kesimi kucakladık. Çevre konusunda yaptığımız çalışmalar ile birlikte ilçemizin güvenliği için tüm mahallelerimizi MOBESE kameraları ile donattık. Halkımızın daha güzel bir Pamukkale’de yaşaması için üst yapı çalışmalarına milyonlarca lira yatırım yaptık. Sosyal tesislerimiz ile de Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attık. Bağbaşı’ndaki Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi ve Aktepe’deki Kültür Merkezi’nde ise çalışmalarda sona yaklaştık. En özel projemiz olan Türkiye’nin En Büyük Tematik Kent Ormanı Seyir Tepesi projemiz bittiğinde sadece bölgemizi değil, ülkemizin adını gururla dünyaya duyuracak ve turizme büyük katkı sağlayacak bir proje olacağına inanıyorum. Biz buna en başından inandık ve bu inançla başladık” diye konuştu.

“HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR”

“Ben ve ekip arkadaşlarım ilk günden itibaren mesai mefhumu gözetmeden 7 gün 24 saat hizmet verdik” diye konuşan Başkan Gürlesin açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Herkes kendine yakışanı yapar’ düşüncesiyle de yıllar sonra bile kullanılacak olan eserler bıraktık. Geriye dönüp baktığımızda bugüne kadar Pamukkale için, vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışmanın onurunu yaşıyoruz. Siyaset, bir bayrak yarışıdır. Ben ve ekip arkadaşlarım bu bayrağı gururla devredeceğiz.  Malumunuz 31 Mart 2019’da yerel seçimler yapılacak. AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatımız yapılacak olan yerel seçimlerde bir başka arkadaşımızın Pamukkale’de aday olmasını uygun görmüştür. Aday olan arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İlçemizde AK Parti hizmetinin devam etmesi için 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar görevimizi ve çalışmalarımızı aksatmadan devam edeceğiz.  Halkımızın emaneti olan görevimizi devrettikten sonra da yine aynı azim ve kararlılıkla Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Partimizin emrinde olacağım ve çalışacağım. Şimdi bize düşen, tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet edecek kadrolarımızın iş başına gelmesi için hep birlikte çalışmak ve yorgunluk göstermeksizin bu kutlu kadronun neferi olmaya devam etmektir”.

“CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Pamukkale Belediyesi Kurucu Başkanı Hüseyin Gürlesin, konuşmasının son bölümünü ise teşekkürlere ayırdı. “Bugüne kadar halka hizmetkâr olma görevini bize layık gören ve destekleri ile bize güç veren, AK Parti Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” diyen Başkan Gürlesin, “Her zaman yanımda olan partimizin değerli milletvekillerine, AK Parti İl Başkanımıza, ilçe başkanımıza, ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, başkan yardımcılarıma, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyelerime, Birim müdürlerime, belediyedeki personellerime, mahalle muhtarlarıma, desteklerini esirgemeyen Pamukkaleli vatandaşlarıma, hemşehrilerime, her zaman ve her koşulda yanımda olan, büyük fedakârlık gösteren sevgili eşime, kızlarıma, oğluma, anneme, babama ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKBEL’DEN TEŞEKKÜR

Toplantı sonunda Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Başkanımız kurulduğu günden bu yana Pamukkale için gece gündüz demeden çalıştı. Biz her zaman başkanımızın yanında olduk. Kendisi ve ekibi geleceğe önemli eserler bıraktı. Bundan dolayı kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Burak Belada
Burak Belada - 5 yıl Önce

Helal olsun başkanım. Allah sizlerden razı olsun. Kaderin üstünde bir kader vardır!!

SIRADAKİ HABER