banner249

Başkan Doğan’dan ilk basın toplantısı

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cİlçesi'nde yüzde 52.39 oy oranı ile 97 bin 67 oy alarak belediye başkanı seçilen Şeniz Doğan ilk basın toplantısında konuştu. Merkezefendi'nin yeni belediye başkanı Doğan; " Şahsıma oy veren ya da vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sahada dürüst bir çalışma yürütmenin karşılığını aldık" dedi.

Başkan Doğan’dan ilk basın toplantısı
banner240

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Merkezefendililerden yüzde 52.39 oy oranı ile 97 bin 67 oy alarak belediye başkanı seçilen Şeniz Doğan ilk basın toplantısında konuştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklama yapan Merkezefendi'nin yeni belediye başkanı Doğan; " Şahsıma oy veren ya da vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sahada dürüst bir çalışma yürütmenin karşılığını aldık. Denizli Merkez'de ilk kez bir kadın belediye başkanı var. İnsan şiarıyla yola çıktık. Bundan sonra parti rozeti çıkmıştır. Herkesin belediye başkanı olacağım. Merkezefendi'de çok güzel projeler gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantıda konuşan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker; "Seçim döneminde çok çalıştık. Denenmemişleri denedik. Kırsal kesimlerde ev ziyaretleri yaptık. Çalışmalarımızda destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Seçim gecesi bizim için çok heyecanlıydı. En yakın rakibimizle şuan 13 bin 500 oy fark var. Bu bir ekip başarısıdır. 'Şeniz başkanımızla birlikte Merkezefendi'ye kadın eli değecek'demiştik ve başardık. Hayırlı olsun hepimize" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER