banner249

Başkan Doğan “Kentimizin mimari kimliğini birlikte inşa edeceğiz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Başkan Doğan, “Bizler hep, bu kenti ortak akılla yöneteceğiz dedik. Söylemimizde herhangi bir değişiklik yok. Kentimizin mimari kimliğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Doğan “Kentimizin mimari kimliğini birlikte inşa edeceğiz”
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Denizli Şubesi ile iftar yemeğinde bir araya geldi.  Kentin mimari kimliğini birlikte inşa edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, “Bizler hep, bu kenti ortak akılla yöneteceğiz dedik. Söylemimizde herhangi bir değişiklik yok. Biz bu kenti, bu ilçeyi ortak akılla odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve derneklerimizle birlikte yönetmek istiyoruz. Daha sık bir araya gelerek kendi uzmanlıklarıyla ilgili konular hakkında daha sık konuşacağız. Bu anlamda siz değerli mimarlarımız bizim için çok önemlisiniz. Denizlimizin en büyük eksikliklerinden birisi olan kentsel dokuyu, kentimizin mimari kimliğini birlikte inşa edeceğiz. Geleceğin şehirlerinin kurulmasında, dolayısıyla ülkenin geleceğinin kurulmasında sizlerin rolü çok büyük olacak. Sağlıklı ve yaşanılası kentler, ancak dünyamızın tüm bileşenlerine duyarlı, sürdürülebilir bir mimari anlayışının egemen olmasıyla hayat bulacaktır. Bugün burada olmaktan, aranızda bulunmaktan mutluluk duydum. Sayın Başkanımıza, Oda yönetimine ve aramızda olan herkese bu güzel akşam için ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.  

Başkan Doğan, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ne kayıt olan 500. üyesi Özgün Şafak’a hediye verdi. Başkan Doğan, Özgün Şafak’a iş hayatında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER