banner249

Başkan Devecioğlu’ndan ABD ürünlerine boykot

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu  ABD ürünleri yerine yerli malı kullanmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Devecioğlu’ndan ABD ürünlerine boykot
banner240

Dönemsel olarak her zaman karşı karşıya kaldığımız bir saldırı ile yine yüz yüzeyiz. Her şeyden önce şunu ifade etmeliyim ki, bizim millet olarak üzerimizde taşıdığımız vazgeçilmez emanetlerimiz vardır. Biz bu emanetler için gerekirse canımızdan vazgeçeriz ancak bu emanetleri hiçbir mihraka yem etmeyiz.

Bayrağımıza el, devletimize dil uzattırmayız, kim olursa olsun milletimize laf asla ettirmeyiz. Vatanımıza yönelik her türlü saldırıya da misliyle cevap vermekten asla geri durmayız. Kahramanca mücadelemizi de veririz.  

Bu günlerde tıpkı son dönemde yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi mali boyutu daha da büyük olan bir saldırıyla karşı karşıyayız. Biz millet olarak Allah’ın izniyle milli ve manevi değerlerimize yönelen hiçbir saldırıyı bugüne kadar karşılıksız bırakmadık, bırakmayız da... Milli kıymetlerimize saldıranları bozguna uğratmak için de tüm benliğimizle varlığımızı ortaya koymaktan asla geri durmayız. 

Türk milleti üzerinde oynanan tüm oyunları bozacak, saldırıları, tehditleri, hain girişimleri en iyi şekilde püskürtecek güce, cesarete, kudrete ve kararlılığa sahiptir. Kimseye bugüne kadar ne uşak olduk, ne de boyun eğdik. Hak bildiğimiz yoldan asla sapmadan ülkemizi hep birlikte nasıl savunduysak yine savunacağız. 

İstedikleri yerden saldırsınlar, bağımsızlığına sevdalı bu kahraman milleti hiç bir şekilde yenemeyecekler. Asla başarılı olamayacaklar. 

Dolar kuru üzerinden ülkemize ekonomik darbe girişiminde bulunanlar bu milletin Çanakkale’de hangi şartlar altında ülkesini savunduğunu iyi okusunlar, iyi öğrensinler. Yıllar boyu darbeler, kumpaslar ve saldırılarla dar alana hapsedilmek istenen ülkemizi kimsenin dar sokaklara itmesine biz var oldukça izin vermeyeceğiz.

Esnaf Odaları Birliği olarak biz ölümüne devletimizin ve milletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına biz de uyup, esnaflar olarak bizler de Türk Lirasına destek oluyoruz. Artık doları tanımıyor, yok görüyoruz.  

15 Temmuz’da esnafımız vatanının bekası için canını nasıl hiçe saydıysa bugün de ülkesinin bekası için malını yok sayacak kadar milli bir duruşa sahiptir.  

Düşmanlarımızın her tavrı, her saldırısı bizi yeniden diriltiyor. Birliğimizi daha da güçlü kılıyor. Bu birlik ruhu, ekonomi başta olmak üzere hemen her alanda bizim daha da dik bir duruş sergilememize, kenetlenmemize vesile oluyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi istedikleri yerden gelsinler bu millet var oldukça bu kale asla yıkılmayacaktır. Bu böyle bilinmeli…

Ülkemizi dolara mahkûm etmeyeceğiz. Ticaretimizde ABD menşeli ürünler değil, daha çok yerli ürünlerin kullanımına önem vereceğiz. Esnaflarımız sattığı ürünlerde de bu hassasiyeti elbette gösterecek ve müşterileri de bu hassasiyete bir milli görev olarak bakacaklardır. 

Bilinmelidir ki, çıplak yumruklarıyla ülkesine yönelik saldırılara karşı, darbecilere, tanka, tüfeğe karşı koyan bir milleti bu tür adımlarla kimse sindiremez ve diz çöktüremez. Bizim varlığımız ve ışığımız ila nihayet sonsuza dek yanacak ve tüm mazlum coğrafyaları aydınlatmaya devam edecektir.  

Değerli basın mensupları;

Ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnaf ve sanatkârlarımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuş ve olmaya devam edecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER