banner249

Başkan Başer 3. Sanayi esnaflarıyla buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri mahalle ziyaretlerinin yanında esnafları da ziyaret ederek onlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Başer 3. Sanayi esnaflarıyla buluştu
banner240

Son olarak 3.Sanayi sitesine giderek burada esnaflarla buluşan Başkan Başer ve kurmayları, esnaflarla tek tek ilgilenerek sorun ve beklentilerini aldı. Samimi bir hava içinde geçen ziyarette Başer’e yerelde belediye genel de hükümetin yaptığı çalışmalar için teşekkür eden esnaflar, sanayi ve küçük esnafların ülke kalkınmasında ve ekonomik hayatta önemli rol oynadığını, onların rahat olmasının her açıdan önemli olduğunu vurguladılar.

Başer de burada yaptığı temaslarda ağırlıklı olarak, Hükümetin esnafları rahatlatmak adına gerekli adımları attığını, bundan sonda da atmaya devam edeceğini bildirdi. Başer, “AK Parti hükümetleri, sosyal ve ekonomik hayatın canlanması adına her zaman küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanında onların beklentilerine cevap verecek her türlü adımı atmıştır, geldiğiniz noktada sizlerin varlıklarını sürdürmesinin önemi çok büyüktür. Ekonominin temel taşlarından biri de sizlersiniz. Sizler ayakta kaldığınız sürece bizlerin gözü arkada kalmayacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER