banner249

Başkan Akcan’dan büyük söz

Cumhur İttifakı’nın Çal Belediye Başkan adayı MHP’li Fethi Akcan ile Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili adayı Osman Zolan, Çal ilçesinde “Zafer Mitingi” adı altında düzenlenen mitingde konuştu. Zolan, Çal’da demokrasi bayramı yaşandığını söyleyerek, “Bu iş bitmiş. Pazar akşamının haberini bu miting verdi” derken, Fethi Akcan ise, “Çal istediği hizmetleri yeni dönemde alamazsa ne ben nede Zolan bir daha asla karşınıza oy diye çıkmasın” dedi.

Başkan Akcan’dan büyük söz
banner240

Eski Belediye Binası önündeki mitingi yaklaşık 3 bin kişi izledi. Mitinge AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Cahit Özkan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’te katıldı. Coşkulu kalabalık sık sık slogan atarken, her iki başkan adayı da konuşmalarında sık sık birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“CHP, İYİ PARTİ, AK PARTİ, MHP TABANI HEPSİDE BİZİM KARDEŞİMİZ”

Konuşması için platforma ilk çıkan isim olan Fethi Akcan, coşkulu kalabalığı eşi Sema Akcan ile birlikte selamladı. Akcan, vatan haini olmayan, bayrağa, millete ve devlete saygılı herkesi kardeş ve dost gördüklerini söyledi. Fethi Akcan, “Türk milliyetçisi olarak toplumun birleştirici gücü olduk. Asla ayrımcılık yapmadık, yapmayacağız. CHP, İYİ Parti, AK Parti, MHP, Vatan Partisi, Demokrat Parti. Bu partilere gönül veren her vatandaşımız kardeşimizdir. Vatan haini olmadığı sürece herkes başımızın tacıdır. Türkiye’de yeni dönem başlıyor” dedi.

“KARŞINIZA ASLA ÇIKMAYACAĞIZ”

Akcan, konuşmasını şöyle tamamladı;

“İttifak öncesi muhalefetteydik. Buna rağmen çok çalıştık. Yeni dönemde Çal istediği hizmetleri Büyükşehir’den ve hükümetten alamazsa ne ben Fethi Akcan, ne de Osman Zolan bir daha oy diye asla karşınıza çıkmayacak. 5 yılda çok sıkıntılar çektik. Yeni dönemde daha çok hizmet daha çok çalışma olacak. Allah’ım bu ülkeyi Atatürk’ün gösterdiği muassır  medeniyetler seviyesine çıkarmayı nasip etsin. Çal halkından bu ilçeye 5 yıl daha hizmet etmenin onurunu yaşamak için bir kez daha yetki istiyoruz.”

ZOLAN; “DAHA GÜÇLÜ VE DAHA GÜZEL YÜRÜYECEĞİZ”

Çallılar’ın sevgi gösterisinde bulunduğu Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, Çal’da demokrasi bayramı yaşandığını vurgulayarak, “Pazar akşamının haberini Çallı kardeşlerim bu mitingde verdi. Teşekkürler Çal. Bu coşku, bu heyecan için Çal’a minnettarım. Güçlü yürüyüşümüz ve hizmet destanımız yeni dönemde artarak devam edecek. Çal, Denizli ve Türkiye için koşmaya devam edeceğiz. 5 yıl boyunca Fethi Akcan ve Çal’ın diğer meclis üyeleriyle oldukça uyumlu çalıştık. Yeni dönemde bu uyum ve hizmetler daha da etkili olacak” diye konuştu.

Milletvekili Cahit Özkan’da, yaptığı konuşmada Zolan ile Akcan’a destek istedi. Çal mitinginin ardından Süller Mahallesi’nde de bir miting düzenlendi. Süller’deki mitinge de çok sayıda Çallı katılarak ekibe destek verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER