banner249

Başkan  Akcan; “turizm seferberliği başladı, destek verin”

Merkezi Denizli’de bulunan Çal Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yöredeki belediye başkanlarına ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Denizli’de oturan Çal ve yöresindeki insanlarımızla yeni dönemde daha yakın ilişkilerimiz ve iş birliklerimiz olacak. Çal’da turizm için harekete geçildi. Bu topraklar Türkiye’nin dünyaya açılan pencerelerinden biri olacak” dedi.

Başkan  Akcan; “turizm seferberliği başladı, destek verin”
banner240

Çal Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Deda ile yönetim kurulu üyeleri Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban’a, 31 Mart yerel seçimlerindeki başarılarından dolayı ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Abdullah Deda, “Dernek üyelerimiz ve yöneticileri Çal, Bekilli, Baklan yöresinin insanları. Bu topraklar ve bu topraklar da yaşayan insanlarımız için çalışıyoruz, sosyal sorumluluk projeleri yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Dernek yöneticileri makamında ağırlayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da ekoturizm, tarih ve kültür turizmi için harekete geçtiklerini söyleyerek, “Denizli’de oturan Çal ve yöresindeki insanlarımızla yeni dönemde daha yakın ilişkilerimiz ve iş birliklerimiz olacak. Çal’da turizm için harekete geçildi. Bu topraklar Türkiye’nin dünyaya açılan pencerelerinden biri olacak. Bu bağlamda Çal Yöresi Derneği’nin de katkılarını bekliyoruz. Çal’ın Başkanı olarak Bekilli ve Baklan ilçemizi de kendimizden, ailemizden biliyoruz. Bekilli ve Baklan Çal ile et ile tırnak gibidir. Ayırmak mümkün değil. Bizim turizmle ilgili projelerimiz hayata geçtiğinde bu iki ilçemize de önemli katkı sağlanacaktır” diye konuştu.

Çal Yöresi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr.Bülent Topuz, geçmişten günümüze Çal’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısının yer aldığı Çal Sempozyumu Kitabı’nı Başkan Akcan’a hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER