banner249

Balkanay: ''Denizli’yi çağdaş kent yapacağız''

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Arif Balkanay, düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı. Balkanay açıklamasında yerel seçimlerin stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, Denizli’de çağdaş kent kültürünü oluşturmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Balkanay: ''Denizli’yi çağdaş kent yapacağız''
banner240

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda gazeteciler ile bir araya gelen CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Arif Balkanay, düzenlediği toplantıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhuriyet rejimlerinden neler kaldırıldığını herkesin net bir şekilde gördüğünü belirten CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Arif Balkanay, tek adam rejiminin olduğu bir dönemde yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Denizli’de çağdaş kent yaşam kültürünü oluşturmak istediğini ve bunun için çalışacağını belirten Balkanay; “Eskişehir’de bir toplantıda Büyükerşen ile bir araya geldik ve bana ‘Yılmayacaksın, söz ver’ dedi. Bende bu sözün üstüne aday adayı olmaya karar verdim. Eskişehir ki Türkiye’de çağdaş kent kültürüne örnek gösterilecek bir kenttir ve kentlilerin de bu kültürün parçasıdır. Denizli’de yeni şeyler olabilir, Türkiye’de yeni şeyler olabilir ve hepimiz yeniden umutlanabiliriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER