banner249

Baklan’da içme suyu çalışmalarında sona gelindi

Denizli’nin Baklan ilçesinde içme suyu çalışmalarında sona gelindi. İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar ve Beyelli mahallelerindeki çalışmaların sona gelindiğini belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklan ve mahallelerimizde yaşanan sorunlar bir bir giderilmekte ve elde edilen kazanımlar halkımızın hizmetine sunulmaktadır” dedi.

Baklan’da içme suyu çalışmalarında sona gelindi
banner240

Baklan’da merkez mahalle ve mahalle olan köylerde içme suyu çalışmalarında sona gelindi. İlçede geçtiğimiz yıl Boğaziçi ve Çataloba mahallerinin içme suyu sorunu çözülmüştü. İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar ve Beyelli mahallelerin de içme suyu depo ve isale hatlarında gerçekleştirilen çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı.  

Baklan ve mahallelerdeki sorunları çözdüklerini söyleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar ve Beyelli mahallelerimiz için yürütülen içme suyu çalışmalarında sona gelindi. Birkaç gün içerisinde yeniden inşa edilen ve tamamlanan içme suyu depo ve isale hattına halkımız için yeterli ve sağlıklı içme suyu verilmiş olacaktır. Boğaziçi ve Çataloba mahallemizde yaşanan içme suyu sorunu geçtiğimiz yıl giderilmişti. Baklan ve mahallelerimizde yaşanan sorunlar bir bir giderilmekte ve elde edilen kazanımlar halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Baklan merkez ilçemizdeki yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesisi ile ilgili inşa çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Çalışmalarımıza katkı ve destek sağlayan Baklanlı vatandaşlarımıza ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER