banner249

Babalar Günü şenliği Forum Çamlık’ta

Denizli'nin en ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Babalar Günü heyecanını satrançla buluşturuyor. Baba-Çocuk Satranç Şenliği’ne özel dopdolu bir program ziyaretçilerimizi bekliyor.

Babalar Günü şenliği Forum Çamlık’ta
banner240

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, ziyaretçilerine unutulmaz bir Babalar Günü şenliği hazırlıyor. 15-16 Haziran tarihleri arasında Forum Çamlık’ta, Baba- Çocuk Satranç Şenliği’nde çocuklarla satranç oynamanın keyfini çıkaracağınız dopdolu bir program ziyaretçilerimizi bekliyor.

15 Haziran’da saat 12:00-18:00 saatleri arasında satranç animasyon gösterisi, eğitim programı, dünya satranç şampiyonlarının tanıtım etkinlikleri, satranç ustaları ile simulatane maçlar ve konunun uzmanlarıyla düzenlenecek seminerler ile satranç meraklılarını Forum Çamlık’ta buluşturuyoruz.

16 Haziran tarihinde, kazanan ilk 3 kişiyi kupayla ödüllendiriyoruz. İlk 5 kişinin ise madalya ile ödüllendirileceği “Baba-Çocuk Satranç Şenliği” ziyaretçilerimize heyecan dolu bir gün yaşatacak. Beş turdan oluşan satranç maçları sonrasında kazananlar saat 16:30’daki ödül töreni ile kupa ve madalyalarını teslim alacaklar.

Forum Çamlık’ta Babalar Günü heyecanını, Baba ve çocuklarıyla buluşturan Satranç Şenliği’ne tüm Denizlileri bekliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER