banner249

Avni Örki, lise arkadaşlarıyla buluştu

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Denizli İmam Hatip Lisesi 1996 mezunları ile buluştu.

Avni Örki, lise arkadaşlarıyla buluştu
banner240

Denizli İmam Hatip Lisesi mezunu olan AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Avni Örki, önceki akşam Denizli İmam Hatip Lisesi 1996 yılı mezunları ile bir araya geldi. Servergazi Parkı Değirmen Restaurant’ta gerçekleşen buluşmada Örki, sınıf arkadaşları ile sohbet etti. Samimi bir havada gerçekleşen etkinlikte imam hatip lisesi mezunları Örki’nin adaylığıyla ilgili memnuniyetlerini bildirerek, başkan adayına başarılar diledi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından sınıf arkadaşları Örki’yle hatıra fotoğraf çektirmeyi unutmadı.

BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN İKİ ALTIN KURAL

Dostluğun önemi vurgulayan Örki,’’Başarılı olabilmek için iki şey çok önemlidir. İlki ailedir. Çünkü onlar sizi hayata hazırlayan ve yetiştirenlerdir. İkinci ise dostlarınızdır. Yaşam içerisinde birçok sorun ve sıkıntıyla karşılaşırız. Eğer sağlam, güvenebileceğiniz dostlarınız varsa tüm sorun ve sıkıntıları atlatabilirsiniz. Allah’a şükürler olsun ki ben de sizin gibi değerli dostlara sahibim. Allah hepinizden sonsuz kere razı olsun, sağolun.’’ dedi.

VAKİT PAMUKKALE’YE HİZMET VAKTİDİR

Seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Örki, arkadaşlarının destekçi olacağından hiçbir şüphe duymadığını ifade etti. Başkan Adayı Örki, ’’Önce Allah, sonra da genel merkezimizin ve milletimizin takdiriyle huzurlarınıza Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak çıktık. Artık vakit Pamukkale’ye hizmet vaktidir. 68 mahallemizin hepsine giderek onların gönlüne gireceğiz, aşkımızı ve memleket sevdamızı anlatacağız. Bu süreçte sizlere de büyük görev düşüyor. Bu kardeşinize sahip çıkmak artık sizin de bir görevinizdir. Gittiğiniz yerlerde bizi, projelerimizi, çalışmalarımızı anlatın.’’ İfadelerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER