banner249

ASKF’den Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

ASKF’den Başkan Zolan’a ziyaret
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Kulüp ve sporcu sayımız Türkiye genelinde nüfusumuza göre ilk beşin içinde. Bu bizleri mutlu ediyor. Sizlere çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman amatör sporun yanında olduklarını kaydetti. Başkan Osman Zolan “Gençlerimize, amatör spora gönül veren kulüplerimizle birlikte destek oluyoruz. Onların yolunu açıyoruz. Kulüplerimizle birlikte gençlerimize en üst seviyede hizmet etmeye gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Osman Zolan: "Desteğimiz sürecek"

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Amatör sporcu ve kulüplerimize destek olmaktan ve birlikte olmaktan, ihtiyaçlarını karşılamaktan dolayı çok mutluyuz. Hem tesis anlamında hem sportif ekipman anlamında amatör kulüplerimize desteğimiz devam edecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Osman Zolan’a amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER