banner249

Akşener’den Denizli’de nezaket uyarısı

Bugün yapılacak ortak miting için Denizli’ye dün akşam saatlerinde gelen Meral Akşener, bugün Denizli’de programına başladı.

Akşener’den Denizli’de nezaket uyarısı
banner240

Ortak miting programı için Denizli’de bulunan Meral Akşener, ilçe gezilerine başladı. Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün eşlik ettiği programda vatandaş Akşener’e yoğun ilgi gösterdi.


İlçe programları için Kale ve Tavas’ta vatandaş ve partililer ile buluşan Meral Akşener, Büyükşehir Adayları için ve Millet İttifakı adayları için oy istedi.


YURTTA KALAN KIZLARA BAKLAVA İKRAMI
Kale’de vatandaşla bir araya gelen Meral Akşener, Kız Yurdunda kalan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonunda bir tepsi baklava siparişi veren Akşener, kız öğrencilere baklava ikram etti.


SİYASETTE NEZAKET UYARISI
Tavas gezisinin ardından vatandaşa seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşa siyasette nezaket uyarısında bulundu. Birbirinizi kırmayın, üzmeyin uyarısında bulunan Akşener; “Bizler terörist değiliz. Bu söylemlere karşıyız. Siyasette nezaket önemlidir. Birbirinizi kırmayın, üzmeyin. Yarın yine yüz yüze bakacağız” uyarılarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER