banner249

“Akhan bizimle kazanacak!”

Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ilçeyi karış karış gezerek vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Yapılan bütün ziyaretlerde başkan gibi karşılanan Divarcı’nın bugünkü durağı Akhan oldu. Akhan’da bir eve konuk olan Başkan Adayı Ahmet Divarcı mahalle sakinlerinin coşkusu ile karşılandı.

“Akhan bizimle kazanacak!”
banner240

Akhan’da misafir olduğu evde sorunları dinleyen Ahmet Divarcı, ‘Sorunları çözen belediyecilik anlayışı için geliyoruz’ diyerek projelerini anlattı.

 Çürüksu Yeni Bir Yaşam Alanı Olacak

Akhanlıların yıllardır yaşadığı en önemli sorunların başında olan, Menderesi zehirlemesi ile geçmiş dönemde gündeme oturan Çürüksu Deresi ile ilgili de önemli projeleri olduğuna dikkat çeken Ahmet Divarcı; “Akhan hem tarihi hem de coğrafi güzellikleri ile dikkatleri üzerine çeken mahallelerimizden biri. Ancak bu zamana kadar hak ettiği önemi göremedi, farkındayız. Bu noktada çözüm odaklı bölgeye yatırımlarımızdan bir diğeri de Çürüksu Deresi’nde olacak. Deremizin çevresinde düzenleme çalışmaları yapacağız. Artık Çürüksu Deresi kaderine terk edilmiş görüntüsü ile değil, bütün Akhanlıların buluşma noktalarından biri olarak adından söz ettirecek” müjdesini verdi.

Güvenli Yol Güvenli Akhan

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı bölgenin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan üst geçit projelerinin ikincisini hayata geçireceklerinin müjdesini vererek; “İlçemizdeki bütün hemşehrilerimizin can güvenliği bizlerden sorulur. Bölgedeki trafik akışının yoğunluğu nedeniyle Akhanımıza ikinci bir üst geçit ihtiyacı duyulduğunu biliyoruz. Bu sorunun çözümü içinde ikinci bir üst geçit çalışmasını hayata geçireceğiz. Üst geçit çalışmalarımızın yanı sıra Aktepe – Akhan yolunda da düzenleme ve asfaltlama çalışmaları yaparak trafik akışını daha modern ve güvenli hale getireceğiz” dedi.

Akhan’da Toplu Konutlar Yükselecek

Mahalle sakinlerinin ekonomik sorunlarını da dinleyen CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; “Yaşadığınız bu sorunların çözümü ‘Derman Belediyecilik’ anlayışımızın işleyişinde mevcut. Bizler ilk günden bugüne hep aynı şeyi söyledik. ‘Ekmeğinizi Büyütmeye Geliyoruz’ dedik. Bu söylemimizi Akhan’da da tekrar ediyoruz. Hane sahibi olamayan ancak yıllardır ev alma hayalleri olan vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Akhan’da Toplu Konut çalışmalarına başlayacağız. Bütün yer ve etüt çalışmalarını yapıyoruz. Bu yalnızca bir seçim propagandası değil, seçimlerin ardından hayat bulacak çalışmamız olacak. Yine bu bölgede inşa edeceğimiz Halk Ekmek ve Halk Süt tesislerimizle hem bölgede yeni bir istihdam kaynağı yaratacak hem de halkımızın ucuz gıda tüketimini desteklemiş olacağız. El ele vererek sorunlarımızın üstesinden gelecek ve Pamukkalemizi birlikte bir marka konumuna ulaştıracağız” açıklamalarında bulundu.

Divarcı’nın açıklamaları mahalle sakinlerinden tam destek gördü. ‘Halden anlayan başkan’ sloganları atan Akhan mahallesi sakinleri Başkan Adayı Ahmet Divarcı’yı bağrına bastı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER