banner249

Ak Parti Pamukkale Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. 2019’unda yoğun geçeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Allahım yolunuzu açık etsin. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Denizlimizin geleceği için çalışacağız” dedi.

Ak Parti Pamukkale Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı'nı kabul etti. Ziyarete, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “Yönetim kurulumuzla birlikte sizleri ziyaret etmek, hasbihal etmek istedik. Yoğun programınız içinde bize de zaman ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Rabbim sizlere de kolaylık versin. İnşallah ekibimizle birlikte bütün gayretli çalışmaları göstereceğiz” dedi.

Başkan Zolan’a Nazar Duası

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin, yolunuz açık olsun. Pamukkale Denizlimizin en büyük ilçesi ve önemli bir ilçemiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman beraberiz. 2019 çok uzak değil, yoğun işlerimiz var. Şahsi değil, Denizlimizin, ülkemizin geleceği açısından yoğun çalışmalar olacak. Sizler kongre sonrasında hızlı bir şekilde çalışmalara başladınız. Allahım yolunuzu açık etsin. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Denizlimizin geleceği için çalışacağız" dedi. Konuşmaların ardından Gökbel, Başkan Zolan’a Nazar Duası’nın yer aldığı hat tablosu hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER