banner249

Acıpayam’da Cumhuriyet konseri

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Gecede sahne alan Acıpayamlı sanatçılar izleyenlere keyifli anlar yaşattı

Acıpayam’da Cumhuriyet konseri
banner240

Acıpayam Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edilen ‘Cumhuriyet Konseri’  Talip Özkan Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, eşi Sermin Altındiş  Şevkan, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Belediye Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan,sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire ve kurum amirleri , belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Acıpayam'ın yetiştirdiği sanatçılar sahne alırken, sunuculuğunu da Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren yaptı. Acıpayamlı gençlerin oluşturduğu Grup Kızılcık ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitim ve ses sanatçısı Acıpayamlı Işıl Koç, Acıpayam Belediye Konservatuvarı sanatçısı Acıpayamlı Deniz Albayrak ve ekibi salonu dolduran Acıpayamlılara muhteşem bir gece yaşattı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan Acıpayamlı Aslı Münire Elbiyi'de söylediği Çanakkale türküsü ile salondakilerden tam not aldı. Konser sonunda Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Cumhuriyet konserinde sahne alan tüm sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER