banner249

Abalıoğlu’ndan  7. sınıflar arası bilgi yarışması

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında “7. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması” düzenlendi.

Abalıoğlu’ndan  7. sınıflar arası bilgi yarışması
banner240

Türk Millî Eğitimi’nin genel amaçları doğrultusunda; Denizli’nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki resmi okullarda eğitim ve öğretime devam eden 7. sınıf öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını, hızlı ve doğru karar verebilmelerini sağlamak ve centilmence rekabet edebilme becerilerini geliştirmek amacıyla Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya Merkezefendi İlçesinden 19, Pamukkale İlçesinden 26 olmak üzere 45 okul başvuru yaptı.

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü Merkezefendi İlçesindeki 19 okulun yarıştığı oturumların 1.leri olan Hacı Halil Bektaş Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu ve Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu 8 Mayıs 2018 Salı günü ilçe derecesi için yarıştılar. Bu yarışma sonrasında;

Merkezefendi İlçe 1. si Sevil Kaynak Ortaokulu, 2. si Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu, 3. sü ise Hacı Halil Bektaş Ortaokulu oldu.

9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Pamukkale İlçesindeki 26 okulun yarışacağı oturumlar 4 bölüm halinde gerçekleştirilecektir. Bölümlerin 1. leri 10 Mayıs 2018 Perşembe günü ilçe derecesi için yarışacaklardır. İlçe finalinde derece yapan 6 takımın katılacağı İl Finali; 11 Mayıs 2018 Cuma günü 14.30-16.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER