banner249

40 yıllık gazeteci Nadir Güleç, belediye meclisi adayı oldu

Denizli’de özellikle 70’li yıllarda milliyetçi camianın sesinin duyurulması için kurulan Hizmet Gazetesi’nde mesleğe başlayan ve aralıksız sürdüren Nadir Güleç, Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclis üyeliğine aday oldu.

40 yıllık gazeteci Nadir Güleç, belediye meclisi adayı oldu
banner240

1970’li yıllardan bu yana Denizli gündemini takip eden ve okuyucularına aktaran, mesleğini aralıksız sürdüren Denizli’nin tecrübeli gazetecilerinden Nadir Güleç, yerel yönetime soyundu. Cumhur İttifakı’nın MerkezefendiBelediye Meclis üyeliğine aday gösterdiği Güleç, seçilmesi durumunda bu konuma seçilen ilk gazeteci olacak.

Yıllardan beri, Denizli’nin merkezinden köylerine kadar her bölgenin sorunlarını mesleği gereği bilen Güleç, şimdi de Merkezefendililerin sorunu için çalışacak. Gençlik yıllarından bu yana Merkezefendi’de yaşayan ve ilçenin sorunlarını yakından bildiğini belirten Güleç, “Bu ilçenin daha iyiye ve güzele ulaşması için gayret edeceğiz. İlçenin neresinde ne varsa belediye meclisi gündemine getirmekten çekinmeyeceğim ve sorunların takipçisi olacağım. Hemşerilerimin desteğini bekliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER