banner249

2 tesiste daha ücretsiz yüzme kursu kayıtları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere bu yıl hayata geçireceği toplam 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden 2'si daha faaliyete geçiyor. Bu kapsamda tamamlanan Karahasanlı-Çakmak ile Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuz ve Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursu kayıtları başladı.

2 tesiste daha ücretsiz yüzme kursu kayıtları başladı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılında hayata geçirdiği Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile kısa süre önce açılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin ardından iki dev spor tesisi daha Denizli halkının hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda kısa süre önce tamamlanan Karahasanlı-Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde ücretsiz yüzme kursu kayıtları başladı. Denizlililere ücretsiz spor kursu hizmeti verecek tesislerden yararlanmak isteyen vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi  ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi‘nden kayıt yaptırabilecek.

7'den 70'e herkese ücretsiz kurs

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa bir süre önce yapımları tamamlanan Karahasanlı- Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kurs kayıtlarının başladığını, 7'den 70'e yüzme öğrenmek isteyen herkesi ücretsiz kurslara beklediklerini ifade etti.  Denizli Büyükşehir Belediyesinin özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimizde yaşayan herkesin spor yapması için, teşvik etmeye ve spor yapabilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Kayıhan ve İncilipınar'ın ardından 2 tesisimiz daha kısa süre sonra hizmete açılacak. Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkesi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER