banner249

2. sanayi esnafından Doğan’a destek

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.  Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, projelerini anlatırken, bir esnafın “Dünyadaki her güzel şey kadının eseridir. Size güveniyoruz”  sözleri Doğan’a duyulan ilginin tanımı gibiydi.

2. sanayi esnafından Doğan’a destek
banner240

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında 2. Sanayi Sitesi’nde bulunan işletmeleri ziyaret etti. Ziyareti esnasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şeniz Doğan “Merkezefedi’de vatandaşlarımızın ve esnafımızın rahat bir nefes alması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 1 Nisan sabahından itibaren esnafımızın belediyemizden talep ettiği tüm hizmetler eksiksiz olarak verilecek. Bizim belediyeciliğimizde esnafımızın yüzü gülecek” diye konuştu

5 YILDIR KAPIMIZI ÇALMADILAR

Yolda sık sık önü kesilen doğan, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. 2. Sanayi Sitesi’nde bir araya geldiği esnafın şikayeti de tanıdıktı. Mevcut yönetimin seçildikten sonra bir kere bile kapılarını çalmamasından şikayet eden 2. Sanayi Sitesi sakinleri, Şeniz Doğan’a dert yandı. Birçok sorunun değil çözüm bulması, dikkate bile alınmadığın dile getiren sanayi esnafı, bu nedenle değişim istediklerini dile getirdi.

DERTLERE DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Kendisine duyulan güven için esnafa teşekkür eden Doğan “30 Mart 2014’den bu yana yüzlerine dahi bakılmayan esnafımızın her zaman yanında olacağız. İlçemizi birlikte yöneteceğiz. Sorunları çözmeye, dertlere derman olmaya geliyoruz” dedi.

“AMATÖR SPORU DESTEKLEYECEĞİZ”

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Spor Politikaları" konulu toplantıya katıldı. Toplantıda spor ve sporcunun desteklenmesi ve geliştirilmesine yönelik politikalar konuşulurken, CHP’nin Denizli kurmaylarının yanı sıra İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile çok sayıda partili katıldı. Şeniz Doğan, etkinlik ile ilgili olarak “Sporun ve sporcunun dostu, amatör sporların yüzde yüz desteklendiği bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz” dedi.

TEKSTİL FUARINDA SANAYİCİLERLE BULUŞTU

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. Ege Tekstil, Hazır Giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Dijital Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti. Fuarda bulunan stantları gezerek, sektörün durumu hakkında bilgi aldı. Fuarda bulunanların ilgi ile karşıladığı Doğan, “Fuarın sanayicilerimize, katılımcılara ve tüm hemşerilerimize faydalı olmasını dilerim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER