banner249

15 Temmuz'da yaşadıklarını kaleme aldılar

İhanet çetesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde de meydanları dolduran vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir kez daha o karanlık gecede yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz'da yaşadıklarını kaleme aldılar
banner240

15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda kurulan ve Denizlililerin darbe girişimine karşı verdikleri demokrasi mücadelesi konusunda anılarının yazıldığı demokrasi kürsüsü, karanlık gecenin 2. yıldönümünde de kuruldu. Darbe girişiminin 2. yıldönümünde de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı boş bırakmayan Denizli halkı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir kez daha milli iradeye olan bağlılıklarını paylaşarak, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kaleme aldı.

Vatandaşlar terör örgütüne tepkilerini dile getirdi

7'den 70'e çok sayıda vatandaş 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Hatıra Defteri'ne vatana olan bağlılıklarını anlatarak, ihanet şebekesi FETÖ'ye karşı en sert şekilde tepkilerini dile getirdi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER