banner249

Sonunda özür diledi!

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak sözleri için sonunda özür diledi.

Sonunda özür diledi!
banner240

Gazeteci Nedim Şener ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden tartışan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, gazeteci Nedim Şener’e yönelik ağza alınmayacak ifadeler de bulunmuştu. Tepki çeken sözlerden dolayı Öztürk, yine sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajla özür diledi.

Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Bedeller ödeyerek kurulmuş, Türkiye ve Türk Milleti’nin geleceği için mücadele eden İYİ Parti’ye yapılan taarruz ve saygısızlıklar, iyi ve cesur insanların sabrını taşırır noktaya gelmiştir.

Bu minvalde, kendini gazeteci zanneden bir saray cambazının, partimize “İP” diye seslenmesi de, bardağı taşıran damlalardandır. Hepimiz insanız. Ve sabrımızın da sınırı var. Ancak konumum gereği, kamuya açık olan sosyal medya alanında sabredebilmeliydim.

Herkese anladığı dilden cevap vermenin gereğine inanmakla birlikte, Nedim Şener adlı cambazın ,hakaretamiz tavrına verdiğim yanıtın onun yaptığı kutuplaşma üslubuna düştüğünü itiraf etmeliyim. İşin özeti, kıymetli vatandaşlarımızın affına sığınıyor ve diyorum ki, Demeseydim iyiydi.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER