banner249

Sınavda Kırlangıç farkı..!

Denizli'nin eğitim öğretim hayatına yeni bir nefes getirecek Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Sınavda Kırlangıç farkı..!
banner240

Tecrübeli uzman kadrosu ile ortaokul ve lise öğrencilerini sınavlara hazırlayan Kırlangıç, maksimum 6 kişilik sınıflarda ders veriyor. Öğrencilerin başarı ve gelişimlerinin yanı sıra eğitim konusunda uzman psikolog ile motivasyonlarını da üst düzeyde tutmayı hedefleyen Kırlangıç, yoğun çalışma temposunun getireceği olumsuzlukları da minimuma indiriyor. Denizli'nin eğitim öğretim hayatına farklı bir bakış açısı getirecek Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık, Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No: 30 adresindeki yerinde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, işletmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Eğitim demek gelecek demektir. Geleceğimizin daha güçlü daha müreffeh olması demektir. İnşallah bu eğitim yuvasında çocuklarımız gençlerimiz eğitim alacaklar. Şehrimizin ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayacaklar. Ben buranın bereketli olmasını, güzel işlere imza atmasını temenni ediyorum” diyerek, Taşdan Ailesini tebrik etti.

15 YILLIK TECRÜBELİ UZMAN KADRO

Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık sahiplerinden Rahmi Taşdan ise, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, "Kırlangıç, 15 yıllık tecrübeli eğitimci kadrosu ile şehrimizin eğitim öğretim hayatına yeni bir nefes getirecek. Ortaokul ve lise öğrencilerimizi sadece sınavlara hazırlamakla kalmayıp onların psikolojilerini ve motivasyonlarını da üst seviyede tutacağız" dedi. Kurumun "Eğitim ve Öğretim" ve "Psikolojik Danışmanlık" olmak üzere iki kıstası olduğunu anlatan Taşdan, "Eğitim Öğretim ayağında 1,2,4,6 kişilik sınıflar, LGS-YGS hazırlık, haftalık konu tarama ve deneme sınavları, kişiye özel haftalık ders çalışma programları, birebir öğrenci takibi, hızlı okuma ve odaklanma çalışmaları, etkili öğrenme ve doğru meslek tercihi olacak. Psikolojik Danışmanlık ayağında ise sınav stresi yönetimi, motivasyon çalışmaları, zaman yönetimi, özgüven ve özsaygı gelişimi, bireysel farkındalık, etkili iletişim ve duygusal gelişim takibimiz bulunacak. Kısacası öğrencimizin hem eğitimini hem de sınava hazırlanma psikolojini üst düzeyde tutacak bir programımız olacak . Bu sayede yoğun çalışma temposunun getireceği olumsuzluklar da minimuma inecek" dedi.

"MUTLU BİREYLER BAŞARILI YARINLAR"

Sloganlarının "Psikolog ve uzman eğitmenler eşliğinde; mutlu bireyler başarılı yarınlar" olduğunu vurgulayan Taşdan, "Eğitimlerimizin yanında öğrencilerimizin güzel vakit geçirip motivasyonlarını artıracağı birçok sosyal ve kültürel etkinliklerimiz de olacak. Şehrimizin eğitim hayatına artılar katmak için öğrencilerimizle, velililerimizle, öğretmenlerimizle, Denizlimizin eğitim camiası ve tüm yöneticilerimizle var gücümüzle çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık'ın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER