banner249

Seviyenin Perileri Denizli’yi gururlandı

Denizli Seviye Okulları SK, rakibi olan Fix Oto Antalya Kadınlar Basketbol takımını,  67-57’lik sonuçla mağlup etti.

Seviyenin Perileri Denizli’yi gururlandı
banner240

2016-2017 Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Liginde Özel Seviye Okulları Denizli Basketbol takımı, bu hafta Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda Fix Oto Antalya  ile karşılaştı.  Karşılaşmanın sonuna kadar bir an olsun üstünlüğü elden bırakmayan Seviye’nin Perileri karşılaşmayı 67-57 yenerek play of iddiasını sürdürdü.

Denizli Seviye Okulları SK Kulüp Başkanı Şaban Varol, Seviye'nin perilerinden galibiyetler zincirine bir yenisi daha ekledi. Play-Off yolundaki tüm engelleri aşmaya devam eden tüm oyunculara, emeği geçen herkese ve yanımızda olan tüm dostlara sonsuz teşekkürler” dedi.

DESTEK YETERSİZ
Seviye Okulları Kadınlar Bölgesel  Basketbol Deplasmanlı 2.lig maçında  sahasında Fix Oto Antalya yenerek Denizli’yi bir kez daha gururlandırdı. Denizli Seviye Okulları Kurucusu Mahmut Catlık, maça desteğinin az olmasına tepki gösterdi. Catlık, “ Elimizden geldiği kadar imkânlarınızı zorlayarak Denizli'mizi en iyi şekilde hocalarımızla ve oyuncularımızla temsil etmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki destek göremiyoruz çok üzücü ama ne olursa olsun çıktığımız yoldan dönmeyeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bugün yine galip gelmenin haklı gururunu yaşadık. Böyle bir takımın daha fazla destekçisi olması gerekir” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER