banner249

Renotek’de egzoz muayene!

Denizli otomotiv sektörünün önde gelen servis işletmeleri arasında yer alan Renotek Otomotiv, ana cadde üzerinde hizmete açtığı Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu ile Denizlilere büyük kolaylık sağlıyor. Muayene öncesi son kontrollerin yapıldığı servis, egzoz muayenesini de yaparak müşterilerini sorunsuz bir şekilde araç muayene istasyonlarına gönderiyor.

Renotek’de egzoz muayene!
banner240

Bu haber, arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Denizli’nin köklü servis ve bakım hizmetleri arasında yer alan Renotek Otomotiv, yeni bir hizmetle müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Deneyimli ve güler yüzlü personelleriyle hususi ve ticari tüm araçların bakım ve servislerini yapan Renotek, bünyesinde açtığı Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu ile hizmet vermeye başladı.

KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDECEKSİNİZ

Büyük bir alanda hizmet veren Renotek Otomotiv, sosyal tesisiyle de dikkat çekiyor. Araçların bakım ve tamiri sırasında müşterilerinin konforlu bir alanda dinlenmelerini sağlayan Renotek, her müşterinin ücretsiz bir şekilde yiyecek ve içecekten faydalanmasını sağlıyor.

YOL ÜSTÜ UĞRAYIN!

Renotek Otomotiv İşletme sahibi Hasan Çetin, uzun yıllardır Sümer Bölgesi ana cadde üzerinde hizmet verdikleri bakım ve servis hizmetine bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Müşterilerimizin bizlere duyduğu güvenle yıllarca hemşerilerimize hizmet ettik. Onların talepleri doğrultusunda tesisimize Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu kurduk. Her sürücümüz, aracını tesisimizde kolaylıkla egzoz muayenesini yaptırabilir. Tüm Denizlili hemşerilerimize ve müşterilerimize hayırlı olsun. Deneyimli ve güler yüzlü personellerimizle Denizli halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm araç sahiplerini ana cadde üzerindeki tesislerimize bekliyoruz” dedi.

    

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER