banner249

Rektör  Bağ’dan Tıp Bayramı mesajı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yayımladığı mesajla 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Rektör  Bağ’dan Tıp Bayramı mesajı
banner240

Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türk toplumunda sağlığın, Türklerin Orta Asya’da var oluşlarından bugüne her zaman önemli bir alan olduğunu belirterek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Hastalıkların ve yaraların tedavisinde bitkisel karışımlarla sağlık hizmeti veren lokman hekimler günümüz tıp çalışmalarının temelini oluşturmuştur diyen Prof. Dr. Bağ, şunları kaydetti:

“Sağlık hizmetinin temel amacı; kişi aile ve toplumların sağlıklarının korunması geliştirilmesi hasta olanların tedavi edilmesi ve tedavi edilenlerin geri kalan yaşamlarını llı olarak sürdürebilmelerini sağlamaktır. Sağlıklı birey sağlıklı toplumların yapı taşını oluşturur. Sağlık hizmetlerinden en doğru ve en üst seviyede faydalanılması sosyal devlet anlayışının en temel hizmetlerinden birisidir. Ülkemizde buna yönelik bir çok çalışma sürdürülmekte ve verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi yapılan çalışmalar, teknolojik geliştirmelerle arttırılmaktadır.

Sağlıklı toplum ve sağlıklı bireyler olma yolunda ve halkımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına gece gündüz demeden tüm özverisi ile çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER