banner249

Protokolden bayram mesajları!

Denizli’de protokol üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı.

Protokolden bayram mesajları!
banner240

Denizli’de protokol üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. İşte o mesajlar!

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK

Kıymetli Denizlili hemşehrilerim, hepimiz için büyük anlamlar taşıyan dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini paylaşıyoruz. Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olduğu üzere dini, millî ve manevi duyguları yoğun olarak yaşayan bir millet olarak biliriz ki; sevinç ve mutluluklar paylaştıkça artıp acılar ise paylaştıkça azalır. Bu bayram da tüm kayıp ve acılarımızı birlikte saralım, güzel zamanları birlikte paylaşalım” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN

“Bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bu güzel günlerde yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle gönül köprüleri kurmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Pandemi sürecinde olduğumuzu da unutmadan tüm tedbirlere harfiyen uymalıyız" ifadelerini kullandı.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN

“Sağlık başta olmak üzere, barışa ve huzura çok daha fazla ihtiyacın olduğu bu zamanlarda, bu bayramın güzel günlerin kapılarını açmasını temenni ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla ilçemizde Kurban Bayramı’nın güzel ve huzurlu geçmesi için her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle paylaşma ve dayanışmanın daha da anlamlı hale geldiği nice bayramlar dileğiyle mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşehrilerimin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceği bir bayram temenni ediyorum” dedi.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ

“Temelinde, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularını pekiştiren Kurban Bayramı’nın, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygısının arttığı, dargınların barıştığı, herkesin kardeşçe kucaklaştığı bir bayram olması en büyük temennimizdir. Kurban demek dinine, devletine ve milletine adanmış olmak demektir. Şüphesiz ki, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bir arada olarak, hep birlikte kardeşliğimizi ve dayanışmamızı daha da güçlendireceğiz. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere milletimiz ve Pamukkaleli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN

“Kurban yakınlaşmak, bayramlar ise kavuşmaktır; paylaşmaktır Soframızı ve sevincimizi paylaşmaktır. Değerli hemşehrilerim, bu kısa tatili, tam bir bayram havasında yaşayalım Birbirimizden mecburen ayrı kaldığımız günlerin ortaya çıkardığı hasretimizi dindirmek için, böyle özel günlerde buluşalım ve bayramlaşalım. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin de gözlerinden öper, herkese güzel bir bayram dilerim" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER