banner249

Pazaryeri’nde yeni uygulama!

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla korona virüs tedbirleri kapsamında aşırı yoğunluk yaşanan bazı semt pazarlarının haftanın 6 günü kurulmasına karar verildi.  

Pazaryeri’nde yeni uygulama!
banner240

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Hasan Karahan başkanlığından toplandı. Gerçekleştirilen toplantıda korona virüs tedbirleri kapsamında kentte kurulan semt pazarları ile ilgili önemli kararlar alındı. Toplantıda, korona virüsün bulaşma riskinin en yüksek olduğu yerlerin başında gelen pazar yerlerinde vatandaş yoğunluğunu ve bulaş riskini azaltmak üzere pandemi süresince, il nüfusunun 3/5'inin yaşadığı Pamukkale ve Merkezefendi ilçesi sınırlarında kurulan pazar yerlerinde “Sabit ve Sürekli Pazar” uygulamasına geçildi. Alınan karar gereği Pamukkale ilçesinde Zeytinköy, Topraklık, , İncilipınar, Kuşpınar, Karşıyaka, Kınıklı, Anafartalar, Kayıhan, Fatih, Kuruçay, Pelitlibağ ve Bağbaşı pazar yerlerinde sürekli sabit pazar uygulamasına geçildi.

Merkezefendi ilçesinde Sevindik, Karaman, Yenişehir, Merkezefendi, 1200 Evler, Esentepe, Umut, Yeşilyurt, Gültepe ve Bakırlı pazarları haftanın 6 günü açık olacak. Sabit ve sürekli pazar uygulamasına geçilen yerlerde pazarların kapanma saati ise 19.00 olarak belirlendi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER