banner249

Partinin verdiği güvene layık olacağım!

AK Parti Pamukkale İlçe kongresi 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Parti üst yönetiminin göreve devam etmesi kararı aldığı İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu kutlu göreve beni tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, parti yönetimimize teşekkür ediyorum. İlk günkü heyecanımıza, tecrübemizi de ekleyerek yola devam edeceğiz” dedi.

Partinin verdiği güvene layık olacağım!
banner240

AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi 3 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye parti üst yönetiminin göreve devam etmesi yönünde karar aldığı İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in adaylığında gidiliyor.

“BAŞARILI BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIK”

Kongre öncesinde son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kendisiyle birlikte görev yapan arkadaşlarına teşekkür etti. Gökbel, “Başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktık. İlçe teşkilatımızın bütün unsurlarının fedakârca çalıştıklarına ben şahidim. Gün geldi, ailemizden, işlerimizden, sağlığımızdan fedakârlık yaparak davaya hizmet için koştuk. Her zaman milletimizin yanında olduk. Siyaseti milletimizle birlikte yine milletimiz için, ilçemiz için, Denizli’miz için yaptık. Bu çabalarımızın meyvesini de aldık. Bugün hem Pamukkale, hem de Büyükşehir Belediyemizde AK Parti bayrağı dalgalanıyor. Bu başarıda, teşkilatımın her bir mensubunun büyük payı olduğu aşikârdır. Ben yönetim kurulu üyelerime, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve üyelerine, mahalle başkanlarımıza, davamız için ter akıtan, gecesini gündüzüne katan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“HER ZAMAN YANIMDA OLDULAR”

Görev süresi boyunca partisinden büyük destek gördüğünü ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel,  “Görevim süresince başta genel merkez yönetimi olmak üzere her zaman yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen geçmiş dönem Bakanlarımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan’a, Milletvekillerimiz Sayın Şahin Tin, Sayın Ahmet Yıldız, Sayın Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, İl Başkanımız Sayın Necip Filiz, İl Koordinatörümüz Saliha Deveci, Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza ve desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

“GÜVENE LAYIK OLMAYA GAYRET EDECEĞİM”

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de ilçe başkanlığı görevinin yeniden kendisine verilmesinden büyük onur duyduğunu belirten AK Partili Gökbel, “Öncelikle tensipleriyle beni tekrar bu göreve layık gören davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Şahsıma duyulan güvene layık olmak için bugünden sonra da gayretle çalışmaya devam edeceğim. Türkiye’mizin giderek büyüdüğü, hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi olup, gücünü hissettirdiği bir dönemde AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı olarak hizmet verecek olmaktan gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız gibi bir liderle aynı istikamette olmak, onun Büyük Türkiye idealine omuz vermek benim için şereftir. Geride bıraktığımız dönem şahsım için tecrübe kaynağı oldu. Heyecanımızı da ilk günkü gibi muhafaza ediyoruz. Tecrübemiz ve heyecanımızı birleştirerek, davamız için, Pamukkale’miz için, Denizli’miz için, cennet vatanımız için hizmete devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

KONGREDE “PANDEMİ” HASSASİYETİ

Cumartesi günü yapılacak kongre için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, salgın dolayısıyla gerekli bütün tedbirlerin de alındığını vurguladı. Gökbel, “Kongre salonumuzda bilim kurulumuzun tavsiyeleri ve yasaların emrettiği bütün önlemleri aldık. Ben davamıza gönül veren herkesi, demokrasi şölenimize davet ediyorum. Herkesi kongremizde maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum. Kongremizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER