banner249

Pamukkale’de çocuk şenlikleri devam ediyor 

Denizli’nin Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projelerden biri olan ‘çocuk şenlikleri’ tüm hızıyla devam ediyor. 

Pamukkale’de çocuk şenlikleri devam ediyor 
banner240

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenlikleri Kuşpınar ve Fesleğen Mahalleleri ile devam etti. Kuşpınar Mahallesi’nde Saadet Erikoğlu İlkokulu bahçesine ve Fesleğen Mahallesi’nde Atatürk İlkokulu bahçesine kurulan oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de ortak oldu. Minikler ve aileleriyle tek tek ilgilenerek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hüseyin Gürlesin, “Amacımız, rutin belediyecilik hizmetleri dışında, ilçe halkımızın her kesimine hitap edecek etkinlikler düzenleyerek, vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarına güzellik katmaya çalışıyoruz” dedi.


Yoğun bir katılımın olduğu, Kuşpınar ve Fesleğen mahallelerindeki çocuk şenliklerinde Başkan Gürlesin ile bol bol fotoğraf çektirerek, sohbet eden vatandaşlar, çocuk eğlencelerinin hem çocukları hem de kendileri için hafta sonunu güzel geçirmek adına çok güzel olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’nin etkinliklerini merakla beklediklerini söyleyerek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için çok güzel bir şenlik alanı kurmuşlar. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğlendik. Ayrıca başkanımızla da sohbet ederek, kendisine teşekkürlerimizi iletme fırsatınız bulduk” dediler. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER