banner249

Muhteşem transfer!

Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, milli oyuncu Oleksandr Mishula ve Doğukan Sönmez’i transfer etti.  

Muhteşem transfer!
banner240

Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Denizli Basket ilk yabancı transferini Almanya 2. Lig ekiplerinden Karlsruhe takımından forma giyen Davonte Lacy ile gerçekleştirmişti. Yaptığı transferlerle isminden söz ettiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in ikinci yabancı transferi ise Ukrayna Milli Takım formasını giyen BC Dniprolu oyuncu Oleksandr Mishula oldu. Denizli Basket, yerli oyuncu transferinde de Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesi Spor oyuncusu Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.

“TAKIMIMIZ BU SEZON BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yapılan iç ve dış transferlerle takımımız güçlendi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizlimizi, Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil edecek. Takımımızın, bu sezonda da birçok başarıya imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER