banner249

Muhtarlara Büyükşehir’den müjde

Denizli Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisindeki tüm mahalle muhtarlıklarına elektrik, su, telefon, internet, ısınma ve kira gibi zorunlu giderlerine destek olmak amacıyla aylık 250 TL destek verecek.

Muhtarlara Büyükşehir’den müjde
banner240

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yaptığı 3. birleşimi ile tamamlandı. Mecliste, gündemin 58. Maddesinde bulunan 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 9. Maddesi uyarınca; Denizli il sınırları içerisinde bulunan tüm mahalle muhtarlıklarına elektrik, su, telefon, internet, ısınma, kira gibi zorunlu giderlerini karşılamak üzere 3 ayda bir ödenmesi suretiyle aylık 250.00 TL destek verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi.

Yerel yönetimlerin başladığı yerin mahalleler ve muhtarlar olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Oradaki zorunlu masrafları olan elektrik, ısınma, internet, kira, ulaşım ve temizlik gibi ihtiyaçlarda kullanmak üzere böyle bir konuyu meclisimiz gündemine getirdik. Ödeme her 3 ayda bir yapılacak. Bu işi muhtarlarımıza destek olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Zolan,:“Şimdiden muhtarlarımıza destek olmanın güzelliğini yaşayalım. Yerel yönetimlerin başladığı yer ile birlikte olduğumuzu bir daha göstermek için böyle bir karar aldık. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu.

Denizli Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER